27.1.13

Sobre rodes

Deixant de banda l'enfoc femení que se li sol donar a la majoria de treballs d'scrap, he realitzat un àlbum d'aire molt masculí, centrat en l'afició de l'Oriol per tot allò que duu rodes.

Aquest mini-àlbum desplegable no té ni un trosset de paper decorat... he muntat la base únicament amb cartolina kraft a partir de reciclar una carpeta arxivadora. Per enfortir la part exterior que fa de tapa, hi he enganxat cartolina blanca ruixada amb esprais de color blau i marró sobre màscares chevron i de punts, i tot plegat tornat a ruixar buscant un resultat ben enfangat!

He aprofitat una masking tape de roderes que vaig trobar a la Fira del Paper de Sarrià de Ter del 2012 i he acabat de decorar l'àlbum amb segells, un tag i lletres de foam marró troquelades amb la Big Shot. La tanca està feta amb la Crop-a-dile, dos troquels circulars i un cordill amb una anella de llauna a l'extrem. I au, a córrer!

 



25.1.13

Bloc... de notes

Fa unes setmanes vaig dedicar-me a fer llibretes petites i lleugeres, ideals per dur-les a la bossa i tenir-les a mà per poder anotar idees, frases o simplement la llista de la compra.

Amb un tac gruixut en vaig tenir prou perquè em sortissin quatre blocs. Les tapes són de paper decorat envellit amb tintes Distress de diferents colors, a les que he afegit formes de foam o masking tape i lletres de Dymo. Finalment, tot enquadernat amb la Bind-it-all i un llapis de complement!




24.1.13

Caixa decorada

Aquí us deixo algunes fotografies d'aquesta caixa decorada que vaig fer per regalar a la meva mare.

Es tracta d'una caixa de fusta, amb algunes divisions i amb la tapa de vidre, revestida amb paper decorat i enllestida amb algunes tècniques d'scrap com l'embossing o l'estampat amb segells. En aquest cas he utilitzat molt poc material, ja que volia un resultat senzill: dos papers BasicGrey de la col·lecció Paper Cottage (que, per cert, em va encantar!), alguns retalls que no he pogut identificar, un embellidor de feltre d'Artemio i cartró, betes i botons arreplegats per casa.

Es pot utilitzar com a joier o per guardar petits records. Espero que us agradi!




21.1.13

Repte d'art journal a SODAlicious

Fa il·lusió començar tantes coses noves: encetar el bloc, participar en reptes i experimentar amb l'art journal!
Aquest cap de setmana he fet la meva primera pàgina d'art journal per al repte #18 proposat per Guru de SODAlicious. I és que la temàtica acompanya: something new, alguna cosa nova...

It's exciting for me to experience with so many new things: to start this blog, to participate in challenges and to try out with art journal!
I've done my first art journal page this weekend for the challenge #18 proposed by Guru from SODAlicious.
And the theme couldn't fit better: something new...




La primera entrada

Ja fa dies que la Rut, que és la meva cunyada i l'artífex de barricada de paper, m'insisteix en què m'he de fer un bloc. Després de repensar-m'ho diverses vegades, avui m'hi he decidit: em llanço a aquest món dels "bloggers"! Tot això em resulta absolutament nou i desconegut, i també m'imposa una mica, en part perquè em veig a venir que requereix constància... així que ho intentarem!

I un bloc, per a què? Bàsicament fa vora d'un any i mig llarg, més o menys, (i dic més o menys perquè calcular el temps que ha passat no se'm dóna gaire bé) vaig descobrir l'scrapbooking a través de la Laia i em va atrapar. I entre els tallers, els tutorials, les visites a l'Avioncitos, les crops amb les amigues que també s'han enganxat a l'scrap i les grans escampades a la taula del menjador, em venia de gust "penjar" i compartir les cosetes que he anat fent.

Qui sap si més endavant aprofitaré aquest espai per altres dèries; de moment, l'scrap n'és l'excusa.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips