10.11.13

Mini àlbum WE2

Finalment he acabat un dels àlbums dels fantàstics tallers que la Céline Navarro i la Karine Cazenave van oferir en el marc de la fira Scrapmaniàtics de Sant Feliu de Guíxols (podeu veure la crònica AQUÍ). I és que jo sóc de les mai acaben els treballs als tallers i necessito posar-m'hi tranquil·lament a casa...

Es tracta de l'àlbum proposat per la Karine, que pren com a base una estructura de Crate Paper amb anelles, suport de fusta i dissenyada per Maggie Holmes.

Finalmente he terminado uno de los álbumes de los fantásticos talleres que Céline Navarro y Karine Cazenave ofrecieron en el marco de la feria Scrapmaniàtics de Sant Feliu de Guíxols (podéis ver la crónica AQUÍ). Y es que yo soy de las que nunca terminan los trabajos en los talleres y necesito ponerme a ello tranquilamente en casa... 

Se trata del álbum propuesto por Karine, que toma como base una estructura de Crate Paper con anillas, soporte de madera y diseñada por Maggie Holmes.


La Karine va donar-nos una classe magistral de tècniques amb pigments, tintes, màscares, tags, embossing i un munt de recursos, donant com a resultat un conjunt elegant i alhora colorista. Aquí us deixo diverses fotografies de la meva versió, que recull moments i llocs de Nosaltres 2 (We 2). 
 
Karine nos dio una clase magistral de técnicas con pigmentos, tintas, máscaras, tags, embossing y un montón de recursos, dando como resultado un conjunto elegante y a la vez colorista. Aquí os dejo con varias fotografías de mi versión, que recoge momentos y lugares de Nosotros 2 (We 2). 




 

Espero que us hagi agradat! Petons!

¡Espero que os haya gustado! ¡Besos! 


Amb aquest post participo a la Fiesta de Enlaces de Personalización de Blogs.
Con este post participo en la Fiesta de Enlaces de Personalización de Blogs.



24 comentaris:

  1. ens agrada molt, molt i molt!!!!!
    la idea de fer un album per englobar fotografies de tots els viatges es molt bona, i el caire aquest romàntico-eclectico-colorista s'hi escau!

    ets una gran alumnre!!
    petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Rut!! Jajaja, dona, això de bona alumna no ho sé... ja saps que sóc incapaç d'acabar res durant els tallers! Per cert, m'agrada molt això de romàntico-eclectico-colorista!!! ;P
      Petons!

      Elimina
  2. Què xuloooo!!!! aquesta washi a la fusta…t'ho copio fijo perquè encara no he acabat el meu!!!! ;) Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Merci Maria!! Ara em queda el de la Céline, jejeje! Ja tinc ganes de veure el teu, i jo encantada que t'hagi agradat la washi a la fusta. Petons!!

      Elimina
  3. precioso!! q elaborado! ^^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Laura! Sí, Karine nos dió un montón de ideas y el kit traía un montón de tags, embellecedores y demás detallitos. ¡¡Besos!!

      Elimina
  4. M'encanta!!! Jo encara no l'he acabat. Ufff tinc una feinada per endavant!! Quan us veig?? Fem un toc algun dia per Girona!!
    Mil petons reina!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Tonyi!! M'alegro que t'hagi agradat el resultat! A mi també em va costar... em costa molt trobar les fotos, però un cop estan triades, tot va més rodat!
      D'aquí poc serem a Girona, a l'Artroom!!! Repetim perquè ens va encantar! Així que si tens pensat anar-hi, allà ens veurem de nou!! Petons!

      Elimina
  5. Jo el tinc per acabar també!! m'agraden les dues tags agafades de l'anella.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Olga! També el tens? Estaves al taller i no ens vam conèixer?? Aix, aviam si a la propera coincidim!!! El joc que donen els tags intercalats dins el mini va ser tot un descobriment!
      Petons!!!

      Elimina
  6. M'ha encantat, t'ha quedat perfecte!!! Segur que has tingut una gran feinada.

    Un petó!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pel teu comentari!! La veritat és que m'ho vaig passar molt bé fent aquest àlbum; tant als tallers aprenent les tècniques com a casa acabant-lo de decorar. Com que l'estructura ja està feta, és molt més senzill del que sembla!
      Petons!

      Elimina
  7. Que bonito!! Me encantan las hojas, mariposas,.. que pusiste de fondo, unifica mucho. Muy buen trabajo. Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mara, muchas gracias por tu mensaje! Me alegro que te guste!
      Besos!!

      Elimina
  8. Hola Sònia,
    Acabo de descobrir-te amb la festa d'enllaços. M'ha agradat molt aquest àlbum; l'estil, els colors, els materials...
    Enhorabona; ja tens una seguidora més;-o)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Txell, moltes gràcies per visitar-me i quedar-te pel blog!
      Petons!!

      Elimina
  9. News!!!
    Buenassss!!!
    Este mes me han dado un premio Liebster award a mi blog y como me encanta lo que haces te lo he otorgado a tí... Entra en mi blog y mira, mira...
    ^_^

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marta, muchas gracias por el Liebster award!!!! Qué ilusión! Ahora mismo me paso por tu blog.
      Besos!!

      Elimina
  10. Hola Sònia! Muchas gracia por tu visita a mi blog ;D
    Este mini es precioso! Me quedo mirando tus entradas un ratito.
    Un besote!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias Jezabel por visitarme y quedarte! Me hace especial ilusión porque te sigo desde hace tiempo y me encantan tus trabajos. Un placer y bienvenida!
      Besos!

      Elimina
  11. Hola Sònia!! Porto una estona buscant cosetes per internet i he acabat al teu blog! Què bé perquè m'ha agradat molt! jeje! Aquest mini és molt bonic! Em quedo tafanejant una mica per aquí! ;p
    Kissitos!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Shei i benvinguda!!! M'alegro que t'agradi el blog i el mini! jeje...
      Petons!!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips