25.1.14

Early blooms

Aquesta és la meva interpretació del SODAsketch #1 proposat per SODAlicious per aquest mes de gener. L'he plantejat a partir d'una foto del lliri de neu (Galanthus nivalis), que és una de les primeres floracions de l'any i a més, veure-la és tot un espectacle!

El paper de base és de la col·lecció Whoo lives here, i hi he anat aplicant gesso, transferències d'imatges de llibres de botànica i tinta negra en forma de gotes, cercles i xebrons, tot combinat amb el toc de groc del gelato Margarita mix. Uns quants embellidors, el títol i llest! 

This is my interpretation of  SODAsketch #1 proposed by SODAlicious for this month of January. I've planned it from a foto of these snowdrops (Galanthus nivalis), one of the first flowerings of the year that moreover, is absolutely amazing!

The base paper belongs to the collection Whoo lives here, and I've applied gesso, transfers of botany books images and black ink as sparkles, circles and chevrons, combining it all with touches of Margarita mix yellow gelato. Some embellishments, the title and ready! 
Espero que pugueu veure lliris de neu aquests dies!

Hope you can see snowdrops these days!10 comentaris:

 1. aquesta pagina transmet calma, relax, no em diguis perquè, pero és d una pau que te la quedaries mirant embadalit durant estona. eran les fotos de les flors? el blanc del gesso? lanintuició de les transferencies??? o tot!!!!
  molt bona feina, sort amb el repte!!!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Caram, que bé que tot plegat et transmeti aquestes sensacions!! Moltes gràcies i molta sort per tu també amb el repte!! En el meu cas, haver enllestit l'LO a temps per participar-hi ja em recompensa!
   Petons!!

   Elimina
 2. Thank's for little word
  and good luck too !

  ResponElimina
  Respostes
  1. You're welcome Gervaise! Nice to meet you and thanks for your comment!!

   Elimina
 3. Me encanta! La página es genial y las fotos preciosas!
  Kissitos!!

  ResponElimina
 4. Respostes
  1. Thank you Riika for your visit and comment!! Regards from Barcelona!

   Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...